loading...

5 osobina koje muškarce čine totalno neprivlačnim: Žene, slažete li se?

Možda ste u dobrom odnosu sada, ali ako nastavite sa ovim navikama, stvari se mogu okrenuti na vašu štetu…

Važno je doprinijeti vezi lijepim osobinama i muškarca i žena. Nismo sigurno koliko je pametno odmah isticati svoje mane, ali u dugoj vezi nemoguće je da one jenog dana ne izađu na vidjelo.

Ovih 5 stvari muškarce čini totalno neprivlačnim, slažu se pripadnice ljepšeg spola:

1. Nepouzdanost

Žene najviše gube živce kad je muškarac nepozudan,  na primjer obećao je voditi vas negdjeza godišnjicu, ali to obećanje nije ispunio.

Još gore je ako zaboravi datum vašeg rođendana, onda pomislite da i niste toliko vrijedni u njegovom životu.

muskaraac

2. Loša radna etika

Evo šta to znači. Ljenčarenje na poslu, laganje šefu ne bi trebalo biti dio muškarčeve dnevne rutine, jer ih čini neprivlačnima. Ako se ne mogu držati posla zbog slabe radne etike, moraju pronaći svoju motivaciju i u posao ulagati više truda. To je odraz ljenosti, a ljenost će pokvariti ljubavnu vezu, jer se negativitet nakuplja iz dana u dan.

loading...

man

3. Sebičnost

Ako vaš partner troši više od onoga što ste se dogovorili, hoćete li na to gledati kao na specifičan problem koji treba riješiti, ili ćete se žaliti kako je lijen, sebičan ili bezobziran?  Pretjerano personaliziranje stilova potrošnje može preuveličati problem.

couple-sulking-on-each-other-768x547

4. Pomiješani signali

Žena je zainteresirana za razgovor, na primjer, ali krajem oka primijećuje da njen muškarac ne mari za ono što ona govori. To muškarce također, čini neprivlačnima.

young-couple-not-talking-after-fight-in-living-room

5. Ne brinete o sebi

Čak i ako nemate djevojku trenutno, morate voditi računa o svom izgledu. Žena će uvijek primijetiti muškarca koji je uglađen, dotjeran i lijepo obučen.

man-napping-on-a-couch

loading...