loading...

Hurem se pojavila na festivalu u Kanu i sada cijeli svijet bruji o tome koliko plastičnih operacija je imala! (FOTO)

Lijepa Merjem prilično je promijenila fizički izgled, a pojavljivanjem u Kanu dala je mnogo materijala za komentarisanje
Uloga slavne Hurem glumici Merjem Uzerli donijela je slavu kakvoj se, zasigurno, ni ona sama nije nadala! Lijepa Turkinja ulogu Hurem iznijela je na takav način da je bilo ko mogao da navede glumicu koja bi mogla da joj parira u tome, te da bude dostojna zamjena crvenokosoj ljepotici.

Merjem je uvijek važila za jednu od najljepših žena Turske, a njen seksepil i vitko tijelo nije moglo da dođe do izražaja ulogom Hurem.


Međutim, posljednje fotografije lijepe glumice pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama, pošto je više nego jasno da je Merjem radila nešto na svom licu. Kako se spekuliše, povećala je usne, zategla lice, i vjerovatno korigovala jagodice pošto su istaknutije nego ikada.


Boravak u Francuskoj Merjem je maksimalno iskoristila za uživanje, te isticanje svog seksepila u haljinama kojima je oborila s nogu!


Merjem je napravila i slefi sa Džonom Travoltom, na afterpartiju povodom njegovog novog filma “Gotti”.

Merjem je prisustvovala i zabavi “Fashion For Relief” koju je organizirala slavna manekenka Naomi Kempbel, a haljina mint boje koju je Merjem ponijela na ovoj žurki stoji joj kao da je stvorena za nju!

Podsjetimo, Merjem je kćerkicu Laru na svijet donijela 10. februara 2014. godine, i dala joj je svoje prezime. To je bio potpuno logičan i očekivan potez, pošto je turski biznismen Džan (ili Kan) Ateš glumicu ostavio čim je saznao da je trudna. Međutim, čim se Merjem porodila Džan je počeo da joj pravi pakao, ističući kako će na sudu tražiti potpuno starateljstvo nad kćerkom.

loading...

– Svjestan je grešaka iz prošlosti, ali želi da prizna kćerku i brine se za nju – rekli su tada biznismenovi advokati.

– Ne želim da dijete svaki put kad bude s ocem vidi neku drugu ženu – bio je stav lijepe glumice u to vrijeme.

Podsjetimo, Merjem je u vrijeme dok je još bila sa turkim biznismenom pokušala da izvrši samoubistvo, što je potvrdila za turske novine.

– One večeri kada sam u Antaliji dobila nagradu pokušala sam da se ubijem – priznala je Merjem za turske novine.

– Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam kao luda i isjekla sam ruke. Džan je bio sa mnom. Htjela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome vidjela jedini izlaz. Htjela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše – priznala je Merjem.

Dan nakon tog događaja glumica je napustila Tursku i otišla u Nemačku na liječenje, prekinuvši snimanje serije “Sulejman Veličanstveni”.

-Uloga Hurem me je iscrpila. Živjela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija. Izvinjavam se cijeloj ekipi. Oni su bili divni prema meni i radila sam na najudobnijem setu u Istanbulu, ali samoća je uzela danak. Niko od njih me nije tužio, to je bila laž, i niko me nije tražio kada sam otišla. Dok sam ležala u bolnici u Berlinu, uvijek kada bih čula bolničko zvono, trgla bih se jer sam mislila da su došli da me vode nazad u Tursku – ispričala je tada.

Merjem je sa javnosti podijelila o trenutak kada je saopštila vereniku Atešu da je trudna.

– Slučajno smo saznali kada je Džan došao kod mene u posjetu. Sjedili smo u parku i gledali smo se vidno šokirani, ali Džan nije htio ni da čuje da rodim dijete. Rekao mi je da on ima već dvoje djece i da mu ne treba više. Insistirao je na tome da se djeteta što prije rešim jer će beba navodno sve da mi upropasti. Kada sam mu rekla da ne mogu tek tako to da uradim, on je postajao sve nervozniji pa je čak bio i nasilan. Mi smo i do tada imali problem u komunikaciji, ali sada ga više ne volim i nikada neću moći da mu vjerujem. Beba i ja idemo dalje sami – hrabro je tada odlučila Merjem.

loading...