loading...

PRIJE DVA DANA JE IZGLEDALA SAVRŠENO: A danas internetom kruži njena fotografija, UŽASAN PRIZOR

Prije svega dva dana uzdisali smo nad njenom haljinom kraljevsko plave boje i savršeno izvajanom tijelu. Na dodjeli Oskara izgledala je baš kao prava diva, a onda je uslijedio ovaj prizor.

Nikol Kidman i sa 50 godina može mrtva hladna da stane rame uz rame sa manekenkama koje mogu da joj buduk ćerke, mogli ste da zaključite poslije dodjele Oskara i prizora nježne plave glumice u Armani haljini.
nikol

loading...

Istakla je sve što treba, unijela i dozu seksepila ali i ekstravagancije. Sve je to karakteristično za Nikol, koja je asocijacija za odmjerenost i njegovan izgled. S te strane, nije bilo iznenađenja na dodjeli Oskara. Očekivali smo savršenstvo od Nikol i dobili smo ga.

A onda, dva dana kasnije, na društvenim mrežama kruži ova slika, i pomislili biste svašta, ali ni slučajno da gledate baš u Nikol Kidman, zar ne?

Zbog ovih slika nastala je prava zabuna na Instagramu, a mnogi su se pitali šta joj se to dogodilo, i u tako kratkom roku. Istina ne može da bude jednostavnija – dogodio joj se posao. Nikol trenutno radi na filmu “The Goldfinch” koji se snima po istoimenoj knjizi, a govori o mladiću Teu Dekeru koji je preživeo bombaški napad na muzej Metropolitan u Njujorku, ali mu je tom prilikom poginula majka, pa brigu o njemu preuzima stara i bogata gospođa Barbur, čiji lik tumači upravo Nikol, zbog čega su joj šminkeri svojim alatima dodali dosta godina, a postarali su je i odjećom, piše magazin Žena.rs.

loading...