loading...

U obdaništu joj je rekao da će mu BITI ŽENA. Pogledajte šta je uradio 20 GODINA KASNIJE

Lora Šil i Met Grodsku se poznaju gotovo cijeli svoj život: išli su zajedno u obdanište i bili su nerazdvojni, a obećanje koje joj je dao tih dana ispunio je nedavno. Lora i Met su se vjenčali, iako su nakon obdaništa izgubili kontakt.

Da prva ljubav zaborava nema uvjerili su se mnogi, ali je ovaj šarmantni par iz Feniksa to dokazao i u praksi. Nerazdvojni u vrtiću, par je bio izgubio kontakt u godinama koje su uslijedile da bi se u srednjoj školi preko zajedničkog prijatelja ponovo spojili.

U roku od dvije sedmice postali su dečko i djevojka, a bez obzira na to što su išli u različite škole i kasnije fakultete, ostali su zajedno uprkos svemu.

loading...

 

Met je Loru zaprosio 2015. godine u dvorištu obdaništa gdje su se upoznali i tako ispunio obećanje dato prije dvije decenije.

– Dok smo se vozili ka obdaništu stalno me je zapitkivala zbog čega sam toliko nervozan, a ja sam konstantno provjeravao džep da provjerim da li je prsten i dalje tu. Kad smo stigli tamo kleknuo sam, a moj brat je prišao da sve snimi telefonom. Lora je bila iznenađena, ali je rekla „da“ – rekao je Met za Hafington post.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.